2020 fantezi elbise modelleri

2020 fantezi elbise modelleri


Biliyorum hepimiz elbiseleri çok seviyoruz hele yaz aylarının kendisini hissettirdiği bu dönemde elbiselerin değeri daha çok anlaşılıyor. Kimimiz elbise modellerini işte, kimimiz günlük koşturmaca da giyiniyoruz. Bazı kadınlar rahatlığından dolayı giyerken bazıları ise daha kadınsı görünmek için elbise modellerini tercih ediyorlar. Peki kaç çeşit elbise modeli giydiniz şimdiye kadar desem ?

Çiçekli elbise modelleri yaza renk katıyor, şık uzun elbiseler, pullu parlak kumaşlılar özel gecelerde hayat kurtarıyor. Peki evde romantik bir akşamda hangi tür elbise giymek gerekiyor. Gece elbisesi diyenler bence kalıplarından biraz olsa da ayrılsın ve fantezi elbise modellerine bir göz atsın derim. 

Fantezi elbise modellerini kısaca şöyle tanımlayabilirim; derin yırtmaçlar, yürek hoplatan transparan detaylar, şık dantel işlemeler, özel bölgeleri açıkta bırakacak kesimler. İşte böyle bir elbise giymek bence gece elbisesi giymekten çok daha eğlenceli bir gece geçirmenize olanak sağlıyacaktır. Bu sebeple fantezi bir elbise altına ise fantezi bir iç giyim modeli, partnerinize çok heyecanlı dakikalar yaşatacaktır garanti ederim. Peki nerden bu fantezi elbise modellerini bulabilirsiniz. Boşuna mağazalarda bu tarz elbiseleri aramayın çünkü yok. Genel olarak online alışveriş sitelerinden bu modelleri bulmanız mümkün. Uzun fantezi elbilselerde transparan detaylar ve boylu boyunca uzanan yırtmaçlar ön plana çıkarken, kısa fantezi elbiselerde pofuduk tasarımlar, tüller ve fırfırlı modeller ön plnana çıkıyor. Bende ülkemizde satılan 2020 fantezi elbise modellerinden bir kolaksiyonu sizler için hazırladım. Keyifli alışverişler.

tranparan dantelli siyah fantezi uzun elbise

popo kısmı açıktransparan dantelli uzun kol fantezi elbise

dar kesim yarım kol siyah transparan fantezi elbise


beyaz rek ipli kısa fantezi elbise

yandan bağlamalı beyaz ren diz üstü fantezi elbise modeli


askılı gece mavisi diz üstü yazlık fantezi elbise

derin yırtmaçlı çizgili sarı tonlarda omuzları bağlamalı fantezi elbise

boyundan ip baplamalı önü kısa dantelli seksi fantezi elbise

transparan kısa tüllü seksi fantezi elbise modeli
















Yorumlar