Fantazi İç Giyim Markaları




Bugün sizler için fantezi iç giyim dünyasının en şık markalarını bir araya getirdim. Onlarca marka arasından seçtiğim bu markalar, bana göre hem şık ve kaliteli ürünlere sahipler, ayrıca fiyatları da çok uygun.
Sizde fantezi iç giyim modeli bakıyorsanız aşağıda ki markaları alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Fantezi İç Giyim Markaları

Merry See:

Merry See benim en çok sevdiğim  markaların başında geliyor. Bu markayı çok sevmemin sebebi her tarza ve zevke uygun  fantezi iç giyim modelleri olması. Mesela külot modelleri, baskılı modellerden dantelli külotlara, dekolteli ve ya popo açık külot modellerine kadar bir çok modeli mevcut. Ayrıca gecelik modelleri de şahane. Transparan modeller, Retro görünümlü şortlu dekolteli gecelik modelleri, vücut çorapları ve daha fazlası merry see 2020 fantezi iç giyim modellerinde bulabilirsiniz.

Night Light:

Night Light bence çok farklı bir marka, sebebi ise fantezi iç giyim ürünleri dışında fetiş çamaşırlara da sahip olması. Deri vücut çorapları ve derü sütyen külot takımları ülkemizde zor bulunan şeyler be bu markanın çok şık deri ürünleri bulunuyor. Fiyatları da bu tarz özel ürünlere göre uygun sayılır. Ayrıca dantelli gecelikleri ,transparan sütyen ve külotlarıda çok şık ve kullanışlı. Night Light fantezinin ötesinde daha uçuk kıyafet arayanlar için oldukça güzel bir marka.

Anastasia:

Anastasia markasına fantezi markası diyebilir miyiz bilmiyorum ama basic iç çamaşırları üretmedikle kesin. Transparan ürünleriyle ön plana çıkan bir marka. Jartiyer modelleri de genellikle desenli oluyor ama güzeller ve çekici ürünlere sahip. Soft olsn benim olsun diyenler Anastasia fantezi iç giyim ürünleri kesinlikle bir göz atmalı

MoonGirl:
Moon Girl çeşit bakımından çok büyük bir ürün gamına sahip değil ama ama uçuk kaçık kostümleri ve dekolteli kışkırtıcı iç çamaşırı modellerine sahip bir diğer marka. Ürünlerini mağazalarda bulmak kolay değil ama online olarak alışveriş yapabilirsiniz değil mi. Benden şimdilik bu kadar keyifli geceler ve alışverişler herkese.














Yorumlar