Fantazi İç Giyim Üzerine İlk Yazı




Her kadın güzel olmayı seçer, sebebi ise toplumun bunu bir seçim olarak lanse etmesinden çok kadının var olma savaşının cephelerinden biri haline gelmesidir güzellik anlayışının. Bende artık bloglarımda kadınların yanında yer alarak bu cepheye cephane taşımaya karar verdim.

Kadınlar zoraki de olsa güzel olmayı seçer çünkü güzeli seçmek,  psikoloji üzerine yapılmış deneyler bize şunun göstermiştir ki bebekler bile ilk güzel olan oyuncaklara elini uzatırlar. İnsanın güzele olan düşkünlüğü daha çok kendine yönelen bir davranış biçimidir. Yani ilk kendimizi güzelleştirmek isteriz.
Sokakta güzel görünmek için farklı şekilde ürünler ve alışkanlıklar kullanırken yatakta nasıl güzel görünürüzün cevabını bir çok insan özellikle ülkemizde bilmemektedir.
Ben bu blog ta özellikle tabu haline gelmiş üzerine çok konuşulmayan seks estetiği ve fantezi dünyamızı renklendiren fantezi giyim üzerine yazılar yazacağım.
Fantezi giyim ürünlerinin bir çok amacı vardır, mesela sadece oyun için kullanılabilir, veya seks ilişkilerine baharat katmak için ya da daha ciddileşelim, bitmek üzere olan heyecanını yitirmiş bir ilişkiyi seksin gücünü kullanarak tekrar hareketlendirmek için fantezi iç giyim ürünleri kadınlar genellikle tercih etmektedir. İleriki konularda daha detaylı olarak hangi fantezi iç giyim ürünlerini seçmeliyiz, hangi fanteziler için hangi kostümler daha idealdir, jartiyer modelleri nasıl kullanılır gibi daha detaylı yazıları bloğumda bulabileceksiniz.

Şimdilik yazımı şu şekilde bitireyim. Fantezi iç giyim modelleri arayan herkese öncelikle jartiyer modellerine göz atmalarını öneriyorum . Hem siz kendinizi o şekilde görmeye daha rahat alışırsınız hem de jartiyer modelleri her erkeğin mutlaka eşine yakıştıracağı bir kıyafettir. Benden şimdilik bu kadar ilerleyen günlerde daha farklı konularda görüşmek üzere.

Yorumlar